Forskjell mellom versjoner av «Beregn AR5»

Fra Focus Grunnerverv
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
 
==Beregn AR5 arealer==
 
==Beregn AR5 arealer==
Ved å aktivere "Beregn AR5 arealer", fordeles arealet til de ulike ervervtypene på [[Arealressursinndelinger]] basert på hvilke arealressursområder ervervområdene dekker.  
+
Ved å aktivere "Beregn AR5 arealer", fordeles arealet til ervervområdene på [[Arealressursinndelinger|de ulike arealressursinndelingene]] området overlapper i kartgrunnlaget. Det gjøres altså en intersection-analyse mellom ervervområdene og arealressursområdene i kartet, arealet beregnes og grupperes etter inndelingene [[Arealressursinndelinger|definert i Arealressursinndelinger-funksjonen]]. Denne inndelingen kan redigeres om man standard inndeling (Dyrket, Beite, Skog, Tomt og Annet) ikke passer.
 
[[Fil:beregnAr5.png|none]]
 
[[Fil:beregnAr5.png|none]]
 
[[Arealressursinndelinger|Arealressursinndelingene kan endres]] om man ønsker en annen inndeling.
 

Revisjonen fra 13. jun. 2018 kl. 11:57

Beregn AR5 arealer

Ved å aktivere "Beregn AR5 arealer", fordeles arealet til ervervområdene på de ulike arealressursinndelingene området overlapper i kartgrunnlaget. Det gjøres altså en intersection-analyse mellom ervervområdene og arealressursområdene i kartet, arealet beregnes og grupperes etter inndelingene definert i Arealressursinndelinger-funksjonen. Denne inndelingen kan redigeres om man standard inndeling (Dyrket, Beite, Skog, Tomt og Annet) ikke passer.

BeregnAr5.png