Forskjell mellom versjoner av «Finn teig i tegning»

Fra Focus Grunnerverv
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: Fra Velg teig-funksjonen kan man starte 'Finn teig i tegning'. Programmet stenger da ned 'Velg teig' vinduet, og aktiverer en kommando hvor man blir bedt om å klikke innen...)
 
 
(5 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
 
Fra [[Velg_Teig|Velg teig]]-funksjonen kan man starte 'Finn teig i tegning'.
 
Fra [[Velg_Teig|Velg teig]]-funksjonen kan man starte 'Finn teig i tegning'.
Programmet stenger da ned 'Velg teig' vinduet, og aktiverer en kommando hvor man blir bedt om å klikke innenfor en eiendomsteig i tegningen. Eiendommen blir uthevet, og gårds- og bruksnummer blir tegnet opp på musepekeren.
+
[[Fil:VelgTeig.png|none]]
[[Fil:VelgITegning.png]]
+
Programmet stenger da ned 'Velg teig' vinduet, og aktiverer en kommando hvor man blir bedt om å klikke innenfor en eiendomsteig i tegningen.  
 +
Eiendommer blir uthevet med en farget avgrensningslinje, og gårds- og bruksnummer blir tegnet opp på musepekeren for å indikere hvilken teig man vil få valgt dersom man klikker på museknappen.
 +
[[Fil:VelgITegning.png|none]]

Nåværende revisjon fra 13. jun. 2018 kl. 12:10

Fra Velg teig-funksjonen kan man starte 'Finn teig i tegning'.

VelgTeig.png

Programmet stenger da ned 'Velg teig' vinduet, og aktiverer en kommando hvor man blir bedt om å klikke innenfor en eiendomsteig i tegningen. Eiendommer blir uthevet med en farget avgrensningslinje, og gårds- og bruksnummer blir tegnet opp på musepekeren for å indikere hvilken teig man vil få valgt dersom man klikker på museknappen.

VelgITegning.png