Forskjell mellom versjoner av «Start Focus Grunnerverv»

Fra Focus Grunnerverv
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 19: Linje 19:
  
 
Dersom man ikke har lisens, vil man få beskjed om dette.  
 
Dersom man ikke har lisens, vil man få beskjed om dette.  
Ta kontakt med [https://www.focus.no/ Focus Software] på tlf: ''66 77 84 99'' for informasjon om lisensiering av Focus Grunnerverv.
+
Ta kontakt med [https://www.focus.no/ Focus Software] på tlf: ''66 77 84 00'' for informasjon om lisensiering av Focus Grunnerverv.

Revisjonen fra 13. jun. 2018 kl. 13:45

Installasjon

Sørg først for at seneste versjon av Focus Arealplan er installert. Seneste versjon er tilgjengelig ved innlogging til Min side på focus.no.

  • Installer seneste versjon ved å laste ned installasjonspakke, eller oppgraderingspakke (patch) om du allerede har installert på maskinen.
  • Oppgraderingspakker er også tilgjengelig ved å finne programmet "Focus Arealplan 201x - weboppdatering' fra startmenyen på PC'n din. (om du da har programmet installert fra før)
  • Focus Grunnerverv er tilpasset 2017, 2018 og 2019 versjonene av Focus Arealplan.

Oppstart

Start Focus Grunnerverv ved å først starte opp Focus Arealplan.

Oppstart av Focus Arealplan gjøres ved å starte snarvegen på skrivebordet:

Snarveg.png

Når man så har startet Focus Arealplan, kan man åpne menyen til Focus Grunnerverv Fra Focus Arealplan-menyen ved å trykke på lyspæren for 'Grunnerverv' på 'Hjelp og Lisens'-panelet:

Meny.png

Dersom man har lisens for Focus Grunnerverv, åpnes det da en ny ribbonmeny for Focus Grunnerverv.

Ribbonmeny.png

Dersom man ikke har lisens, vil man få beskjed om dette. Ta kontakt med Focus Software på tlf: 66 77 84 00 for informasjon om lisensiering av Focus Grunnerverv.