Forskjell mellom versjoner av «Tegn ervervområde manuelt»

Fra Focus Grunnerverv
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: == Tegn ervervområder manuelt == Innhold kommer senere)
 
Linje 1: Linje 1:
== Tegn ervervområder manuelt ==
+
[[Fil:Tegnefunksjoner.png|none]]
Innhold kommer senere
+
Dersom man av ulike årsaker ikke kan bruke automatisk generering av ervervområder i [[Takstliste]]-funksjonen, finnes det muligheter i panelet 'Tegnefunksjoner' for å tegne ervervområder manuelt.
 +
 
 +
Tegnefunksjonene fungerer på samme måte som tegnefunksjonene i Focus Arealplan. Man tegner først grensetopologi ved hjelp av GrunnervervGrense (Bruk gjerne 'Ny ervervgrense'), og så fyller man inn med flater ved hjelp av GrunnervervOmråde-funksjonen.
 +
[[Fil:TegnErverv.png]]
 +
 
 +
'''NB!''' Ta gjerne kontakt med support eller ta en titt på '''[[Velg_Arealformål|denne linken]]''' før du går igang med dette, det kan være at man kan benytte [[Takstliste]]-funksjonen allikevel. Dette er som regel meget tidsbesparende.

Revisjonen fra 13. jun. 2018 kl. 04:36

Tegnefunksjoner.png

Dersom man av ulike årsaker ikke kan bruke automatisk generering av ervervområder i Takstliste-funksjonen, finnes det muligheter i panelet 'Tegnefunksjoner' for å tegne ervervområder manuelt.

Tegnefunksjonene fungerer på samme måte som tegnefunksjonene i Focus Arealplan. Man tegner først grensetopologi ved hjelp av GrunnervervGrense (Bruk gjerne 'Ny ervervgrense'), og så fyller man inn med flater ved hjelp av GrunnervervOmråde-funksjonen. TegnErverv.png

NB! Ta gjerne kontakt med support eller ta en titt på denne linken før du går igang med dette, det kan være at man kan benytte Takstliste-funksjonen allikevel. Dette er som regel meget tidsbesparende.