Forskjell mellom versjoner av «Tegnefunksjoner»

Fra Focus Grunnerverv
Hopp til: navigasjon, søk
 
Linje 5: Linje 5:
 
[[Fil:TegnErverv.png]]
 
[[Fil:TegnErverv.png]]
  
'''NB!''' Ta gjerne kontakt med support eller ta en titt på [[Velg_Arealformål|denne linken]] før du går igang med dette, det kan være at man kan benytte [[Takstliste]]-funksjonen allikevel. Dette er som regel meget tidsbesparende.
+
'''NB!''' Ta gjerne kontakt med support eller ta en titt på '''[[Velg_Arealformål|denne linken]]''' før du går igang med dette, det kan være at man kan benytte [[Takstliste]]-funksjonen allikevel. Dette er som regel meget tidsbesparende.

Nåværende revisjon fra 13. jun. 2018 kl. 04:33

Tegnefunksjoner.png

Dersom man av ulike årsaker ikke kan bruke automatisk generering av ervervområder i Takstliste-funksjonen, finnes det muligheter i panelet 'Tegnefunksjoner' for å tegne ervervområder manuelt.

Tegnefunksjonene fungerer på samme måte som tegnefunksjonene i Focus Arealplan. Man tegner først grensetopologi ved hjelp av GrunnervervGrense (Bruk gjerne 'Ny ervervgrense'), og så fyller man inn med flater ved hjelp av GrunnervervOmråde-funksjonen. TegnErverv.png

NB! Ta gjerne kontakt med support eller ta en titt på denne linken før du går igang med dette, det kan være at man kan benytte Takstliste-funksjonen allikevel. Dette er som regel meget tidsbesparende.