Tittelfelt

Fra Focus Grunnerverv
Revisjon per 15. jun. 2018 kl. 03:41 av Øystein (diskusjon | bidrag)

Hopp til: navigasjon, søk

-Mer innhold kommer senere

TittelfeltRibbon.png

Tittelfelt-funksjonen som benyttes i Focus Grunnerverv er en av to tittelfelt-funksjoner som finnes i Focus Arealplan.

Focus Grunnerverv benytter den nyeste av disse funksjonene da den er mer fleksibel med tanke på utforming av tittelfeltet, og har skybasert bibliotek med maler som kan utvides ved behov.

TittelfeltEditor.png

Åpne tittelfeltstil

Når man trykker på knappen ¨Åpne tittelfeltstil', synkroniseres først alle tittelfeltmaler fra skyen mot lokal mappe på egen maskin, og et vindu åpnes hvor man får presentert alle tittelfelt-maler som er tilgjengelig i biblioteket. Under 'Standard' listes tittelfeltmalene som er tilgjengelig for alle brukere av Focus Arealplan, og under '<Ditt firmanavn>' listes tittelfeltene som du eller dine kolleger har lagret til skyen, eller som du har lagret lokalt på din maskin. Tittelfeltmal.png

Redigere tittelfelt

Følgende video viser hvordan man kan endre logo og redigere tittelfeltet ved hjelp av Tittelfelt-editoren i Focus Arealplan:

Ny tittelfeltstil

Det er mulig å bygge opp et egendefinert tittelfelt ved hjelp av tittelfelt-editoren, og man kan lagre resultatet i et skybasert bibliotek som deles med alle Arealplan-brukere i ditt firma, eller kun lokalt på egen maskin.

  • Egendefinerte tittelfelt lagret i skyen blir ikke delt med andre enn brukerne i ditt firma, men send gjerne en epost til Øystein Wiger (utvikler) dersom det er ønskelig å dele et tittelfelt med alle våre kunder.

Følgende video viser de viktigste prinsippene for hvordan man kan bygge opp et egendefinert tittelfelt: